Advertisement

Ζωη Λασκαρη Κηδεια : Zwh Laskarh Khdeia Zappit / Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη ζωή λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία.

Ζωη Λασκαρη Κηδεια : Zwh Laskarh Khdeia Zappit / Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη ζωή λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία.. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Κηδεια ζωησ λασκαρη 22 αυγ 2017. Από νωρίς ο ναός του διονυσίου αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για. Αυτήν την ώρα αποχαιρετούν στο ναό του αγίου διονυσίου του αρεοπαγίτη, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές, την ελληνίδα ηθοποιό ζωή λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή την παρασκευή σε ηλικία 73 ετών. Ο αλέξανδρος λυκουρέζος έχει καταρρεύσει.

Η ζωή δεν μένει πια εδώ. Ζωη λασκαρη κηδεια απο το σπιτι στο πορτο ραφτη 22 αυγ 2017 | 20:44 οι αγαπημένες της βουκαμβίλιες «σκέπασαν» τη ζωή λάσκαρη Η μάρθα κουτουμάνου, η μαρία ελένη λυκουρέζου και η ζένια μπονάτσου είναι απαρηγόρητες. Τραγική φιγούρα η ζένια μπονάτσου, η οποία αποχαιρέτησε τη αγαπημένη της γιαγιά ζωή λάσκαρη. Την τρίτη στις 13:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την ηθοποιό ζωή λάσκαρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών.

Ant1 Com Cy Ti Ekane H Bana Mparmpa Sthn Khdeia Ths Zwhs Laskarh Kai Thn Katakrinoyn
Ant1 Com Cy Ti Ekane H Bana Mparmpa Sthn Khdeia Ths Zwhs Laskarh Kai Thn Katakrinoyn from www.ant1.com.cy
Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Η ζωή δεν μένει πια εδώ. Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη ζωή λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Share this post tweet this post share this post Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στο κοινό που την αγάπησε, σκόρπισε ο. Τραγική φιγούρα η ζένια μπονάτσου, η οποία αποχαιρέτησε τη αγαπημένη της γιαγιά ζωή λάσκαρη. Η μάρθα κουτουμάνου, η μαρία ελένη λυκουρέζου και η ζένια μπονάτσου είναι απαρηγόρητες. Αυτήν την ώρα αποχαιρετούν στο ναό του αγίου διονυσίου του αρεοπαγίτη, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές, την ελληνίδα ηθοποιό ζωή λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή την παρασκευή σε ηλικία 73 ετών.

Από νωρίς ο ναός του διονυσίου αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για.

Ο αλέξανδρος λυκουρέζος έχει καταρρεύσει. Την τρίτη 22 αυγούστου ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην ζωή λάσκαρη. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Την τρίτη στις 13:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την ηθοποιό ζωή λάσκαρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν τέσσερις τραγικές. Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, είπαν το. Αυλαία σήμερα για την ζωή λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια.η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην. Από νωρίς ο ναός του διονυσίου αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για. Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη ζωή λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Η μάρθα κουτουμάνου, η μαρία ελένη λυκουρέζου και η ζένια μπονάτσου είναι απαρηγόρητες. Share this post tweet this post share this post Αλεξανδροσ λυκουρεζοσ ζενια μπονατσου ζωη λασκαρη ζωη λασκαρη κηδεια κηδεια ζωη λασκαρη μαρθα κουτουμανου μαρια ελενη λυκουρεζου. Tο τελευταίο αντίο στη μεγάλη ελληνίδα σταρ λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές της.

Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, είπαν το. Αλεξανδροσ λυκουρεζοσ ζενια μπονατσου ζωη λασκαρη ζωη λασκαρη κηδεια κηδεια ζωη λασκαρη μαρθα κουτουμανου μαρια ελενη λυκουρεζου. Αυλαία σήμερα για την ζωή λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια.η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην. Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον τάφο της! Share this post tweet this post share this post

Fwtografia Ntroph Apo Thn Khdeia Ths Zwhs Laskarh Sto Fws 2 Xronia Meta Retromania Athens Magazine
Fwtografia Ntroph Apo Thn Khdeia Ths Zwhs Laskarh Sto Fws 2 Xronia Meta Retromania Athens Magazine from www.athensmagazine.gr
Κιβωτό του κόσμου του πατέρα αντώνιου όπως ακριβώς θα ήθελε η ζωή που όσο ζούσε. Την τρίτη 22 αυγούστου ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην ζωή λάσκαρη. Αυλαία για την ζωή λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια. Tο τελευταίο αντίο στη μεγάλη ελληνίδα σταρ λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές της. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Η κηδεία θα τελεστεί στον ι.ν. Αυλαία σήμερα για την ζωή λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια.η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην. Από νωρίς ο ναός του διονυσίου αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για.

«αφήστε με…» η ζωή λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, πίσω της όμως, άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν αύριο η οικογένεια, οι φίλοι, τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και οι θαυμαστές της μεγάλης ελληνίδας ηθοποιού, ζωής λάσκαρη, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το σάββατο. Η κηδεία θα τελεστεί στον ι.ν. Αγαπούσε τον μπαμπά και τη μητέρα μου. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Η απουσια του απο την κηδεια της ζωης λασκαρη και η πραξη που δεν ξερει κανεις! «η ζωή ήταν διακριτική πάντα μαζί μας. Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη ζωή λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Aπαρηγόρητη η εγγονή της ζωής λάσκαρη στην κηδεία της γιαγιάς της. Αυλαία για την ζωή λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια. Ο αλέξανδρος λυκουρέζος έχει καταρρεύσει. Η ζωή δεν μένει πια εδώ. Ζωη λασκαρη κηδεια απο το σπιτι στο πορτο ραφτη 22 αυγ 2017 | 20:44 οι αγαπημένες της βουκαμβίλιες «σκέπασαν» τη ζωή λάσκαρη Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στο κοινό που την αγάπησε, σκόρπισε ο.

Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Share this post tweet this post share this post Την τρίτη 22 αυγούστου ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην ζωή λάσκαρη. Aπαρηγόρητη η εγγονή της ζωής λάσκαρη στην κηδεία της γιαγιάς της. Κιβωτό του κόσμου του πατέρα αντώνιου όπως ακριβώς θα ήθελε η ζωή που όσο ζούσε.

Zwh Laskarh Khdeia Zappit
Zwh Laskarh Khdeia Zappit from www.zappit.gr
Το «τελευταίο αντίο» θα πουν αύριο η οικογένεια, οι φίλοι, τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και οι θαυμαστές της μεγάλης ελληνίδας ηθοποιού, ζωής λάσκαρη, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το σάββατο. Αλεξανδροσ λυκουρεζοσ ζενια μπονατσου ζωη λασκαρη ζωη λασκαρη κηδεια κηδεια ζωη λασκαρη μαρθα κουτουμανου μαρια ελενη λυκουρεζου. Αυτήν την ώρα αποχαιρετούν στο ναό του αγίου διονυσίου του αρεοπαγίτη, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές, την ελληνίδα ηθοποιό ζωή λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή την παρασκευή σε ηλικία 73 ετών. Αγαπούσε τον μπαμπά και τη μητέρα μου. Η κηδεία θα τελεστεί στον ι.ν. Share this post tweet this post share this post Τραγική φιγούρα η ζένια μπονάτσου, η οποία αποχαιρέτησε τη αγαπημένη της γιαγιά ζωή λάσκαρη. «αφήστε με…» η ζωή λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, πίσω της όμως, άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο.

«αφήστε με…» η ζωή λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, πίσω της όμως, άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα… Την τρίτη στις 13:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την ηθοποιό ζωή λάσκαρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών. Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη ζωή λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, είπαν το. Συντετριμμένος είναι ο αλέξανδρος λυκουρέζος στην κηδεία της συζύγου του και αγαπημένης ηθοποιού ζωής λάσκαρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών. Από νωρίς ο ναός του διονυσίου αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για. Τραγική φιγούρα η ζένια μπονάτσου, η οποία αποχαιρέτησε τη αγαπημένη της γιαγιά ζωή λάσκαρη. Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στο κοινό που την αγάπησε, σκόρπισε ο. Ελλαδα · ζωη λασκαρη · πεθανε η ζωη λασκαρη · ηθοποιοσ · κινηματογραφοσ · θεατρο · κηδεια · κηδεια ζωησ λασκαρη · κηδεια λασκαρη Την τρίτη 22 αυγούστου ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην ζωή λάσκαρη. Αυλαία για την ζωή λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια. Share this post tweet this post share this post

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στο κοινό που την αγάπησε, σκόρπισε ο ζωη λασκαρη. Κηδεια ζωησ λασκαρη 22 αυγ 2017.

Post a Comment

0 Comments